Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 5 de gener del 2011

Anem millorant!!

Com veieu ja podeu accedir a les nostres rutes penjades a la wikiloc, pot ser, molts de vosaltres no sabeu el que és, doncs bé, és una pàgina on gent de tot el món penja les rutes (a peu, en bici, corrents, en kayak, escalada,...) que va fent, i qualsevol persona que entre a la web pot descarregar-se-les. Si voleu fer-se un compte, posar l'enllaç o qualsevol cosa i no s'aclariu, aviseu-nos i intentarem ajudar-vos. Per cert, a l'enllaç del blog sols apareixen les 5 últimes rutes publicades, però hi ha més.

Adéu!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. Ye xics, lo del Wikiloc sembla interessant, pero voldría apuntar una cosa: Si el idioma oficial de la web de WIkiloc es el castellá, deuríeu pujar la explicació de les rutes en eixe idioma... ho dic perque, fent-ho en Valencià, vos arriegueu a que vos les borren per el simple fet de que la gent no entendría les vostres explicacions. Si existeix un apartat per a muntar rutes en altres idiomes oficials del estat, vos sugereixc que el gasteu.

    De fet, investigant un poc l'he trobat: http://ca.wikiloc.com/

    No sé si les vostres rutes están muntades ahí o al directori en castellá, pero deuríeu tindre-ho en compter per si acás... ho dic per experiència pròpia.

    ResponElimina
  2. Gràcies parks, ja està canviat. Ara en compte d'amaneixer "rutas compartidas" apareix "tracks compartits". Supose que així ja no hi haurà cap problema.

    ResponElimina
  3. jajaja!! per cert, m'acabe d'adonar que això és per a que aparega en valencià, però en wikiloc sí que estem "inscrits" en valencià.

    Gràcies de totes formes.
    1 abraç parri

    ResponElimina