Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 28 de febrer del 2011

Ja estem inscrits al MaMoVa i més funcions al bloc

El divendres, finalment vam decidir inscriure'ns al MaMoVa, així que com ho hem fet al mes de febrer rebrem samarreta i gorra tècniques i braga. Per a tots aquells que finalitzen la prova (esperem estar els 2), rebran un parxe i una medalla com aquestos:










Per cert, en aquesta prova estem inscrits com a parella. Això significa que hem d'anar tot el marató junts, tenint una variació màxima de temps de 5 segons.


A la dreta podeu trobar el calendari de les curses que anem fent, ja anirem toquejant-ho i col·locant el que fem.

700 visites!!

2 comentaris:

  1. Hola companys, acabe de descobrir el vostre blog, quina alegria conèixer a gent de prop de la safor que corre per muntanya. Pel que veig ja teniu el meu blog vinculat, gràcies home... jejeje

    Ja veig que correreu en el MAMOVA, jo vaig estar tentat de fer-la però al final aniré a Finestrat a corre la Serra Cortina. Estava pensant que igual vos interessa correr en una cursa de muntanya que fan per ací prop, en Carrícola, i com la fan el 3 d'abril vos pot anar bé per a preparar-vos el MAMOVA.

    Bo, a vore si coincidim prompte en alguna cursa.

    ResponElimina
  2. Hola Miquel!

    Gràcies per dir-nos que fan la mitja de Carrícola però és que tenim males experiències amb les primeres edicions de les curses, i pot ser ixe dia fem un entrene al nostre aire.

    Vinga, a vore si és deveres i ens veiem en alguna!!

    ResponElimina