Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 8 d’abril del 2011

Entrene: Mitja Marató Xàtiva-Pinet



El passat divendres 1 d'Abril vam començar el mes amb un entrenament espectacular.Vam decidir anar de Xàtiva a Pinet per muntanya.



Vam ixir cap a les 5 de la vesprada i vam aplegar a Pinet sobre les 9 i quart de la nit; no pensàvem tardar tant, però mai haviem fet aquesta ruta i no sabiem molt bé per on anàvem, inclús amb l'"ajuda" d'un GPS.A banda d'açò va estar bé, el punt negatiu va ser l'estat en que es trobava la major part de la pista, desde el port de Benigànim fins Pinet.




El desnivell acumulat positiu és d'algo més de 1000m i el negatiu d'uns 800. Com sempre deixem el track i el perfil.


Fins la pròxima!!!


2 comentaris:

  1. Hola amics, sols volia fer-vos una pregunta:
    He vist que en algunes rutes vostres quan pujeu per la senda de darrere del castell atraveseu les muralles a l'altra banda. Es pot atravesar sempre per ahi? Vull dir, que si hi ha alguna porta o algo que està temporalment oberta o no? Es que no he estat mai per eixa zona, i m'agradaria ampliar les rutes d'entrene de nosaltres.
    Bé, això era, nosaltres som un grupet de Canals que també ens agraden les carreres de muntanya, no se si ens coneixereu.
    Si us puguem ajudar en algo, aci ens tingueu:
    http://clubpapelo.blogspot.com
    Gracies i salutacions.

    ResponElimina
  2. Hola Toni!

    A vore, quan puges per darrere del castell trobareu una porta, que es diu la porta de Socorro, per ahí és per on ese creua a l'altra banda. Si alguna volta aneu per la part de Xàtiva i vos volen fer pagar dieu que aneu a la porta de socorro i vos dixaran pasar. L'horari de la porta és el mateix que el del castell. Dilluns tancat i els altres dies crec que tanquen a les 7 de la vesprada. Ara vos agreguem al llistat de blogs amics.

    Fins la pròxima!!

    ResponElimina