Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 2 de maig del 2011

MaMoVa 17/4/2011. Part I

El diumenge passat per fi va aplegar el gran dia, el 17 d'Abril que tant esperàvem.

Vam aplegar a La Pobleta cap a les 8:30 del matí amb una temperatura espectacular, 1,5ºC! Vam deixar el cotxe a la part de dalt del poble i vam baixar a les taules de l'organització per a arreplegar els xips solament, ja que ja teniem els dorsals, les samarretes, la braga i la gorra.
Quan estàvem allí ens vam adonar que ens faltàven els bastons, no podiem ixir amb ells per norma de la cursa, però podiem deixar-los a l'organització i aquesta els portaria al kilòmetre 33,5. Vam tornar a pujar on estava el cotxe per acabar de preparar-nos i agafar els bastons. Quan vam tornar a baixar faltàven uns 5 minuts per a que començara la marató i no haviem ni calfat i un nosaltres no portava encara ni el xip. Som una banda.

Abans de començar la típica foto de l'eixida,no? "Bateria agotada" a que cony fem de la camareta tota l'estona sense poder utilitzar-la?... al final de la motxilla!!!!!! Seguim sent una banda.

Comencem la carrera, hi ha prou gent animant per a les hores i les temperatures que fa per aquestos llocs. Una volta al poble i ens desviem per una pista forestal que a partir del km 2 començara a picar amunt fins dalt del primer cim.
Cap al km3 vegem a dos grans referents per nosaltres en este esport: Toni i Mercedes. Ens saludem i els passem. En estos moments passavem molta gent perque aqest tipus de terreny sens dona prou be (pista amb pujada no massa pronunciada).
Apleguem al km 6: primer avituallament, i al 8 iniciem l'ascenció final fins el km 12 en la que ens introduirem a un pelotó marxador-corredor que ens porta a molt bon ritme fins dalt.


 Una volta aplegat al km 11,5 passem el primer control de temps (1:34:30) i comencem a baixar durant una hora sense parar, fent la mitja marató, passant per Andilla, amb un temps prou bo (2:36:02).

3 comentaris:

  1. de prou bo res. ESPECTACULAR!!!!jejeje...

    ResponElimina
  2. estas fantàstic en la foto bowling jajaajajaj

    ResponElimina
  3. Que grans, si senyor, a veure si em prepare jo també i començe a eixir amb vosaltres.
    Un abraç molt gran per als dos!!!

    ResponElimina