Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 30 de desembre del 2011

Es podria dir que açò és el 2n EXIT!!

Hola gent!

Aquest dissaabte vam anar al I Traril de Villar del arzobispo.
Mon pare (sí, mon pare) i jo ens alcem cap a les 6 i mitja del matí i cap a les 7 passem amb el cotxe a pel Piri. Com sempre ja passem tard, vaja cap a les 7 i pico!jejeje! i tirem cap a València, bueno, ens para la guàrdia "cevil", bufe i ESTÀS QUE DONE!!! Total, que arribem al poble i fa un fred espectacular, airet "incluit", anem a pel dorsal i hi ha prou gent. Hi havia alguns que ens sonàven les cares, altres amb les espardenyes iguals que nosaltres, molts amb la braga del MaMoVa i menys amb "LA DE LA MiM"!! Ho dixe caure!



Total que donen la ixida i trotem 50 metres per homenajear un home del poble, fem 2 carrers i comencem a pujar fins una pista. Molta gent ens adelanta . Apleguem a l'inici de la senda de la primera putjada, pujem en un bon grup caminant, i dalt ens agrupem, perque anavem a diferents llocs del pilot. Comencem a baixar, apleguem al primer avituallament i comencem a fer la segon putjada. Més fluixa que la primera.
Fem una gran baixada a gran velocitat,2on avituallament, (9.3km en 56min) ens adintrem en un tram de senda en el que ens tornem a separari de nou altra baixada per pista.
Finalment pujem a la "Creueta" agafant un grup que anava davant nostre, el tram de "cresteig" el fem a tope, i baixem per la senda i pista que havia començat la cursa. Conseguim fer un temps de 2h1min, conseguint els llocs 280 i 281 de la general i el 172 i 173 de la nostra categoria. En una mitja (per a nosaltres espectacular) de 6:45min/km.
Després a menjar, beure i a passar fred, que menuda rasca feia.
Así ens adonarem que ja coneguem a gent, i que podem fer un paper digne a pesar de no estar entrenats com deuriem, encara que ens hem adonat que la gent va rapidíssim.



Una forta abraçada per tots els seguidors.

Ja estem prop de les 3000!!

Q passeu tots un bon cap d'any sense exesos.

I recordeu que ens vegem a el I trail La Mallà de Barxeta.
Per qui vullga: el dia 15 de gener a Gandia es fa el kilòmetre vertical, i en ell participarà el grandíssim Kilian Jornet, tot un espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada