Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 d’abril del 2012

Ja era Hora,no?

Això és el q pensareu els nostres seguidors, i teniu tota la raó del món. Som uns deixats i no tenim perdó de Deu.
Com podeu vore desde gener no ens hem dignat a ficar tan sols una lletra a aquest blog i la nostra sorpresa és que vosaltres encara seguiu entrant per vore el que fem.
La penya no ha parat, encara que no haja quedat reflectit com deuria.
Esmenaré a continuació les nostres aventures, després del trail de Barxeta.
- La primera quinzena de febrer estiguerem pel Nord d'Espanya, on voliem completar el camí primitiu de Santiago. La idea era anar desde Oviedo fins Santiago, però un temporal ens obligà a tornar arrere, per reenganxar-mos fins Lugo. Total que d'uns 330 kms que voliem fer en 13 dies ferem 180 en 8.
- Hem fet camisetes, tant per animar com per competir, amb el logo que tenim de capçalera al blog. Les d'animador són de cotó de color roig, amb el logo en blanc, i les de competir son técniques: morada amb el logo en blanc i taronja amb el logo en negre, així que si algú en vol, ja sap...
- Ferem la marató d'Espadà, "pa verse matao", ja que fou més dura la baixada, i ens feren baixar per una cantera i una senda molt técniques que eren capaç de trencar els genoll a qualsevol, i de fet la gent anava pagant-ho a mesura que anaven avançant els kilòmetres.
- Participarem al trail del guerrer a Moixent amb molt bones sensacions.
- Ferem el 2on reconeixement del MaMoVa, aplegant tard com sempre, i corrent desde el primer moment per conseguir agafar el grup.
- I finalment, si no se'ns oblida res: el MaMoVa, amb molt bones sensacions, degut al poc entrenament que haviem fet, i a l'enduriment respecte l'any passat. El primer tardà 40 minuts més, nosaltres 58 minuts més, no està malament, almenys és el que pensem nosaltres,jejeje...

Esperem actualitzar açò una mica més de volta en quant.
I moltíssimes gràcies per seguir interessant-vos en les nostres activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada